Mosier Community Center Meeting, 1:30 pm, 10/22, Mosier Senior Center

Please join us the Fire/City Joint Use Community Center meeting at the Mosier Senior Center 10/22/18, 1:30pm.

AGENDA:

I 1:30pm                Call to Order (Terry Moore) Roll Call
II Agenda corrections or additions  5min
III PUBLIC COMMENT —This is for Mosier residents a nd anyone else to express concerns, needs, or opportunities.  Please keep your comments succinct and under two minutes.  You may bring in written materials for Committee and Staff to review.  The Facilitator can assign the issue to a future Committee meeting, or to an appropriate Committee or staff member.  Please realize that we cannot always offer a response immediately but will give the matter due consideration. We encourage the participation of all stakeholders in our community.  10 min
IV Approval of September 26th Committee Meeting Minutes (corrections)
V ACTION ITEMS REPORTS AND NEXT STEPS
1. 1:45 pm  Review of Decisions/Agreements Last Meeting – Terry Moore  10 min
2. 1:55 pm Project Design Workplan Review/Discussion – Witt Anderson

RFP/Procurement – Randy Boehm

 20 min
3. 2:15 pm  Site Feasibility Discussion on Final Report – Terry Moore

Report on Agreement with Silas Bleakley – Witt Anderson

 15 min
4. 2:30 pm Fundraising:

  • Introduction of Fundraising Committee Chair – Marty McGee/Emily Reed
  • Update on Senator Bentz Letter – Emily Reed
  • Update on Meeting with Frank Kay – Emily Reed
  • Update on Heidi Venture Contract for Ford Foundation Grant – Emily Reed
 15 min
5. 2:45 pm

2:50 – 3pm

 Next Steps – Assignments and Calendars

ADJOURN

5 min

 

Advertisements